ÖMERKÖY ORTAOKULU

Vizyon: İstiyoruz ki ; 1- Okulumuzda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı kalarak, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2- Okulumuzda eğitim ve öğretim eşitliğinin varlığını, duyma, görme ve yapma üçlüsünden tüm öğrencilerin faydalandığını tüm veliler bilsin. 3- Veliler okul idaresi, öğretmen ve yardımcı personele inansınlar ve her konuda bize destek versinler, bizimle beraber olsunlar. 4- Okulumuz çalışanları ve öğrenciler arasında sürekli beyin jimnastiği yapılsın. Rekabet ortamı yaratılsın. 5- Çalışanlarımız teknolojiyi yakından takip ederek, her gün en iyiye ulaşmaya çalışsın. 6- Biz olmak düşüncesine herkes katılsın, bunu yaratmak için emek verilsin. 7- Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz sınavlarda başarılı olsun, yüksek okulları bitirerek vatanına, milletine ve ailesine yaraşır bir kişi olsunlar.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yönetmeliklerin uygulandığı, çağdaş eğitim anlayışını benimseyen, çalışmalarında bilimsel tutum ve davranışları esas alan, enerjisi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı, kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı olmayı hedef olarak benimseyen, çalışkan, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgür bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Derse başlama 09:00 Ders bitiş saati 15:20 dir.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02668771090......5304306084

WEB - https://omerkoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DEMİRKAPI MAH. DEMİRKAPI CAD. NO: 173/3 SUSURLUK / BALIKESİR

Adres - DEMİRKAPI MAH. DEMİRKAPI CAD. NO: 173/3 SUSURLUK / BALIKESİR

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 18 km dir. Okulumuz il merkezine 25 km dir.